LR 5IN1 Men's Shot FÉRFIAKNAK minimum 4 havi előfizetéssel 40 %-al olcsóbban! A tubusban található szépségital egyben aktiváló és megelőző hatóanyagokat tartalmaz.

tomites@..KATTINTS
Tömítésgyár

Egy tömítés miatt nem állhat meg az élet.

0 termék - 0 Ft

Kategóriák

Oszd meg!LR 5IN1 Mens Shot FÉRFIAKNAK (1 csomag 30 db tubus) csak 4 havi előfizetés esetén ennyi az ár!

LR 5IN1 Mens Shot FÉRFIAKNAK (1 csomag 30 db tubus) csak 4 havi előfizetés esetén érvényes az akciós ár!

43 950 Ft
24 717 Ft
Termék típus:
LR egészségmegőrzés
Kiszerelés:
1 db
Akciós egységár:
24717 Ft/db
Megvásárolható:
igen
Státusz:
rendelhetőGyártó:
LR Health & Beauty Systems GmbH
Cikkszám:
12345Leírás

 

Mitől olyan különleges a 5in1 Men’s Shot?


Az egyedülálló duplakomplexum által!

De mi egyáltalán a dupla komplexum?
A tubusban található szépségital egyben aktiváló és megelőző hatóanyagokat tartalmaz. Azaz egyben aktiválja a szépségfolyamatokat és küzd az idő látható jeleivel, de ezzel egyidőben megelőző szerepet is vállal, tehát belülről véd a környezeti hatásokkal szemben és megelőzi az öregedés jeleit.

Milyen természetes összetevők biztosítják ezt és hogyan?
Mindkét szépségital közös az alábbiakban, így támogatva a fiatalos megjelenést:
➡️Aktív komplex:
• Kollagén peptid: a bőr egyik alkotóeleme, segíti a feszességét, rugalmasságát megtartani.
• Értékes réz: hozzájárul a normál bőr- és hajpigmentációhoz, valamint a kötőszövetek állapotának fenntartásához.
• Hatékony cink: hiánya a sejtek életképességének nagymértékű csökkenését eredményezi, azaz hamarabb öregednek, elhalnak. A cink segít, hogy a sejtek védelmével fenntartsa a bőr és a körmök normál állapotának megtartását.  Segít a bőrkép javításában pattanásos és aknés panaszok esetén, valamint a sérülések gyorsabb gyógyulásában is.
• Magasan koncentrált vitaminok: 100% E-vitamin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-, B12-, C-vitamin és 75% A-vitamin, amelyek szintén a ragyogó, üde és rugalmas bőr építőelemei, emellett pedig segítik a normál energia-anyagcserét. A  C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, míg az E-vitamin védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben, így véd a szabadgyökök ellen.
Persze ezt még kiegészítettük a férfiak és hölgyek számára is értékes összetevőkkel. ;)

 

Ugye milyen nagyszerű? Ráadásul nem csak kívül láthatod majd a változást, hanem belülről is érezheted, hiszen élettel teli, friss és egészséges leszel! 

 

1. Értékesítési érvek

Az innovatív italkomplexum a természet és a tudomány válogatott hatóanyagait tartalmazza, melyeket az LR kifejezetten a férfiak igényeihez alakított. Teljeskörű megoldás napi egyetlen shottal, akár útközben is. Az egészséges bőrért, a dús hajért, a szemrevaló izmokért, a több energiáért és az erős férfiasságért.

 

1.1 Kinek ajánlott az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot?

 

Egyre több férfi számára fontos az ápolt megjelenés. Az izmos test, az ápolt bőr, a dús haj és a férfias kisugárzás manapság nagy jelentőséggel bír. Ma már a férfiakra is érvényes a megelőzés - hatékonyan és időben. Az innovatív hatóanyagkoncentráció aktiválja a férfiasság 5 felépítő folyamatát a szervezetben:

 

1) Színtiszta energia Aktiválja az energiát és támogatja az energia-anyagcserét, hogy több erőd legyen napközben1, 2

2) Egészséges bőr Értékes tápanyagokkal - mint a biotin, a cink és a réz - erősíti a haj szerkezetét és megelőzi a ráncképződést.3

3) Dús haj Hatékony összetevőkkel illeszkedik a hajhagymákhoz és támogatja azokat. Gondoskodik a haj szerkezetéről, így az dús és ragyogó lesz. 4

4) Szemrevaló izmok Támogatja a fehérjeképződést és az izomépítést. 1, 5

5) Erős férfiasság Támogatja a tesztoszteron természetes képződését, valamint pozitívan befolyásolja a férfiasságot.6

1.2 Az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot-ot nők is fogyaszthatják? Az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot-ot kifejezetten a férfiak igényeire szabtuk és számukra fejlesztettük. A férfiak szervezete alapjaiban különbözik a nőkétől.

 

1 A tiamin, a B6-vitamin, a B12-vitamin és a magnézium hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez. 2 A B6-vitamin, a B12-vitamin és a magnézium hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. 3 A riboflavin, az A-vitamin, a niacin, a biotin és a cink hozzájárulnak a bőr normál állapotának megőrzéséhez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és a bőr normál funkcióinak megőrzéséhez. 4 A biotin és a cink hozzájárulnak a haj normál állapotának megőrzéséhez. Az E-vitamin, a C-vitamin, a szelén és a cink védik a sejteket az oxidatív stresszel szemben. A réz hozzájárul a normál hajpigmentációhoz. 5 A magnézium hozzájárul a normál izomfunkciókhoz. A D-vitamin hozzájárul a normál izomfunkciók megőrzéséhez. A cink hozzájárul a normál fehérjeszintézishez. 6 A cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének megőrzéséhez. A szelén hozzájárul a normál spermaképződéshez. A cink hozzájárul a normál termékenységhez és a normál reprodukcióhoz.

 

Az LR LIFETAKT 5in1 Men’s Shot a természet és a tudomány válogatott összetevőit tartalmazza, melyek kifejezetten a férfiak szükségleteit szolgálják. A nők számára az LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir ajánlott, mely egyetlen adaggal teljesíti az 5 szépségkívánalmat: fiatalos megjelenés, tiszta bőrkép, feszes bőr, dús haj és erős körmök. 7,8,9,10,11

 

1.3 Milyen az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot íze?

A shot íze a borsjegyeknek köszönhetően egzotikus. Az állaga kissé sűrűbb. Tipp: Az ampullákat tárolhatod hűtőszekrényben, így még finomabb lesz!

 

1.4 Üvegből készült az ampulla?

Nem. A piaci előírásoknak megfelelően az ampullák műanyagból készülnek és a fekete színnek köszönhetően védik az értékes összetevőket pl. a napsugárzástól. Az ampullák könnyűek és nem törékenyek – így a shot biztonságban van a táskádban vagy az autódban is.

 

1.5 Mi az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot különlegessége?

Az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot az első olyan termék, mely a férfiak szükségleteire lett kifejlesztve és minden igényüket kielégíti. Egyszerű, hatékony és egyetlen shot-ban minden megtalálható, amire a férfiaknak szüksége van. Az innovatív duplakomplexum aktiválja a férfiasság 5 felépítő folyamatát a tudományosan bizonyított hatóanyagok által és megelőzően hat a természetes anyagok kombinációjának köszönhetően.

 

2. Alkalmazás

2.1 Hogyan ajánlott az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot fogyasztása?

A fogyasztásra kész ampullát rázd össze alaposan és lehetőleg reggelente fogyaszd, mivel az anyagcsere napközben aktívabb, így az összetevők ideálisan oszlanak el a szervezetben. Napi egy ampulla fogyasztását javasoljuk legalább 3 hónapon keresztül. Az LR LIFETAKT 5in1 Men’s Shot hosszútávon fogyasztható.

 

7 A biotin, a cink, az A-vitamin, a riboflavin és a niacin hozzájárulnak a bőr normál állapotának megtartásához. A réz hozzájárul a normál bőrpigmentáció megtartásához. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és a bőr normál funkcióinak megtartásához. 8 A réz hozzájárul a kötőszövetek normál állapotának megtartásához. 9 A biotin és a cink hozzájárul a haj normál állapotának megtartásához. A réz hozzájárul a normál hajpigmentáció megtartásához. 10 A cink hozzájárul a körmök normál állapotának megtartásához. 11 Az E-vitamin védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. A tiamin hozzájárul a normál energia-anyag

 

2.2 Terhes nők, gyerekek és cukorbetegek is fogyaszthatják az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot-ot?

Az LR LIFETAKT 5in1 Men’s Shot fogyasztása nem ajánlott terhes nők és gyerekek számára a zöld teából származó koffein miatt (koffeintartalom adagonként 7,5 mg). Egzotikus íze ellenére a shot nem tartalmaz hozzáadott cukrot, így cukorbetegek is fogyaszthatják. Az édeskés jegyekért a szteviol-glikozid cukorhelyettesítő felel.

 

2.3 Az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot glutén- és laktózmentes?

Az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot cukormentes, nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot, glutén- és laktózmentes. Az LR LIFETAKT 5in1 Men’s Shot nem vegetáriánus, ugyanis szarvasmarhából származó kollagént tartalmaz.

 

2.4 Hűvös helyen kell tárolni az LR LIFETAKT 5in1 Men’s Shot-ot?

Nem szükséges hűteni a shotot, az összetevők hűtés nélkül is hatásosak maradnak. Az ampullákat védeni kell a közvetlen napfénytől és szobahőmérsékleten tárolandó. Az ampullákat akár a zsebedben vagy az utazótáskádban is magaddal viheted.

Tipp: Az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot könnyen a mindennapokba illeszthető. Alkalmazása reggel ajánlott, így optimálisan eloszlik a szervezetben és aktiválja a felépítő folyamatokat.

 

2.5 Van mellékhatása az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot-nak?

Az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot rendszeresen fogyasztható, akár hónapokig is. Mellékhatása gyógyszerekkel vagy más LR termékekkel nem ismert. Akárcsak az élelmiszerek és a természetes összetevők esetében, nem zárhatunk ki a negatív reakciókat.

 

3. Összetevők és hatékonyság

3.1 Mi az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot fő összetevője?

Az LR LIFETAKT 5in1 Men´s Shot a víz mellett hidralizált kollagént és larginint tartalmaz, melyek a szervezet felépítő folyamatait – mint a kötőszövetek védelmét és az artériák tágulását – aktiválják. Ezeken kívül 5 hatékony ásványi anyagot is tartalmaz, mint a cink, a réz, a magnézium, a kálcium és a szelén.

 

A shot 10 magasan koncentrált vitaminnal (A-, E-, D3-vitamin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-, B12-vitamin, biotin és C-vitamin) gazdagított. A természetes összetevők hatékony kombinációja egyszerre véd és hat megelőzően: feketebors kivonat, zöld teából származó koffein, feketeribizli és vérnarancs kivonat.

 

3.2 Hogyan hatnak az egyes összetevők?

3.3. Hány nap után lehet észlelni a javulást? Nem lehet meghatározni pontos időpontot a javulásra, hiszen ez személyenként eltér. Az egészséges táplálkozás, az elegendő mozgás és a kiegyensúlyozott életstílus egyaránt fontos szerepet játszanak. A 5in1 Men’s Shot praktikus havi szettben (=30 ampulla) elérhető. Rendszeres és hosszú távú fogyasztása ajánlott (napi 1 shot). Összetevő Hatás Cink hozzájárul a bőr és a haj normál

 

 

3.3. Hány nap után lehet észlelni a javulást?

Nem lehet meghatározni pontos időpontot a javulásra, hiszen ez személyenként eltér. Az egészséges táplálkozás, az elegendő mozgás és a kiegyensúlyozott életstílus egyaránt fontos szerepet játszanak. A 5in1 Men’s Shot praktikus havi szettben (=30 ampulla) elérhető. Rendszeres és hosszú távú fogyasztása ajánlott (napi 1 shot).

 

Egészségprogramban tudod megrendelni! Csak akkor tedd a kosárba, ha vállalod a minimum 4 havi fogyasztást!

Ha csak ki szeretnéd próbálni, akkor az ára 40 %-al több, mint egészségprogramban! 43.950 Ft!

Egészségprogramban havonta 24.717 Ft! Ha vállalod havonta kell ennyit fizetned érte! 

Kosárba tevés után felhívunk és átbeszéljük.

 

Az LR partnerségről:

Az LR Health and Beauty nem csak kiemelkedő minőségű termékeket kínál az emberek számára, de egyedi karrierlehetőséget is nyújt. De hogyan és miért legyen valaki LR partner?


Az első és legfontosabb dolog, amit az LR ajánl, az a szabadság. Ha LR partner vagy, a magad ura lehetsz. A saját ütemedben építheted fel az üzletedet, magad oszthatod be az idődet, akkor és ott dolgozol, ahol akarsz. A második nagyon fontos dolog, hogy kedvezményes Partner áron juthatsz hozzá a termékekhez. Ha ez még nem hangzik elég csábítóan, akkor érdemes azt is figyelembe venned, hogy ezek nem akármilyen termékek, hanem kiváló minőségű német termékek, amelyeket nyugodt szívvel ajánlhatsz bárkinek, mert nem fognak cserben hagyni. LR Partnerként egy megbízható márkához adod a neved.  Ha ez még mindig nem lenne elég, érdemes szót ejteni a kedvezményes árról, ugyanis nem egy elhanyagolható kedvezményről beszélünk. Már az első vásárláskor 30%-os engedményt kapsz sz LR-től!

Azon felül, hogy ha partner leszel, egy szuper csapat tagjává válsz még több dolgot kiemelnék:

• Az LR korrekt feltételeket a biztosít a partnereinek.

• Itt nincs kötelező havi vásárlás, már az is elég, ha félévente egyszer vásárolsz.

• Nincs évente vagy havonta fizetendő tagsági díj.

• Ha partnerré válsz, örökös tagsággal rendelkezel megújítási díj nélkül.

• Két féle indulócsomag áll rendelkezésedre, szabadon választott termékekkel.

• Részt vehetsz az egészség programban, mely 25% extra kedvezményt, ingyenes kiszállítást és hűségajándékokat tartogat számodra.

• Bátran vásárolhatsz és adhatsz el, kipróbálhatod a termékeket ugyanis az LR két hónap termék elégedettségi garanciát nyújt.

Hogyan regisztrálhatsz?

Ha tennél egy próbát a termékekkel, megvásárolhatod az alap induló csomagot 19990 Ft-ért. Itt már a kedvezményes partner ár vonatkozik rád és szabadon válogathatod össze a termékeket. Emellett ajándék marketing anyag csomagot is kapsz, melynek tartalma 1 db Collection és 1 db árlista, 1 db LR Wörld és 1 db árlista, 1 db partner jelentkezési lap, 1 db Turbókid szórólap.

 

Ha üzletben gondolkodsz, érdemes a Profi indulócsomagot választanod. Ez LR regisztrációt és marketing anyagokat jelent 50% kedvezménnyel 10990 Ft-ért. Ennek tartalma 3 db Collection és 1 db árlista, 3 db LR Wörld és 1 db árlista, 10 db partner jelentkezési lap, LR üzleti terv és Karrier áttekintése, LR Career Plan, Névlista, Aloe Vera boksz (koncentrátum, propolisz krém, elsősegély spray), Aloe Vera speciális ápolás szórólap, Aloe Vera Moments értékesítési segédlet, Starbox, Starbox brosúra, 5 db Turbókid szórólap, 10 db Zeitgard szórólap, 10 db Lifetakt szórólap, 10 db Aloe via szórólap. Valamint válogass 29000 ft értékben (melyeket kedvezményes partner áron kaphatsz meg).

 

Amennyiben a leírtak felkeltették az érdeklődésedet, várunk a csapatunkba!

Írj nekünk

Török Dia minosegielet.lr(kukac)gmail.com

Krisztina és Péter vitalitas.lr(kukac)gmail.com

 

 


< Vissza egyet