Az LR termék kipróbált és jól bevált összetevők kombinációja: alkohol, glicerin és víz.

tomites@..KATTINTS
Tömítésgyár

Egy tömítés miatt nem állhat meg az élet.

0 termék - 0 Ft

Kategóriák

Oszd meg!LR Hydro Alkoholos kézfertőtlenítő spray 100 %-os védelem

LR HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY 125 ml

4 190 Ft
Termék típus:
LR egészségmegőrzés
Bőrápolás:
Kézfertőtlenítő spray
Kiszerelés:
1 db
Tömeg:
140 g
Egységár:
4190 Ft/db
Megvásárolható:
igen
Státusz:
raktáron
Forma:
Pumpás

Figyelem! Regisztrált partnerként ez a termék még olcsóbb! Keressen a részletekért!Gyártó:
LR Health & Beauty Systems GmbH
Cikkszám:
6139 (24000)Leírás

A tökéletes társ az úton!

 

Itt az új HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY!

 

Régóta bevált higiéniai összetétel alapján, amely azonnal megszabadítja a bőrt a baktériumoktól, anélkül, hogy kiszárítaná, vagy ragacsos érzetet hagyna maga után, ráadásul tartós hidratáltságot biztosít a kezeknek. Természetesen, német minőségben, azaz Made in Germany!

 

Nagyon gazdaságos használat a különlegesen kifejlesztett porlasztó fejnek köszönhetően!

 

Partner áron: 2990 Ft bruttó!

5 darabos csomagban 2370 Ft/db bruttó!

LR partner regisztráció segítségnyújtáshoz keressen minket! 

 

Török Diána minosegielet.lr@gmail.com

Krisztina és Péter vitalitas.lr@gmail.com

 

 

1. Hogyan működik a HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY?

A HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY biztosítja az optimális ápolást és higiéniát egyben. A spray-ben található alkohol gyorsan megszabadítja a bőrt az ott található baktériumoktól és vírusoktól, ezáltal tökéletes teljes védelmet biztosít. Glicerinnel kombinálva az alkohol még hatékonyabb és hosszabb ideig nyújt védelmet. Ezenkívül a glicerin hidratáló tulajdonságú és védőréteget képez a bőrön, amelynek eredményeként selymes és puha lesz a kéz - anélkül, hogy ragacsos érzést hagyna maga után. A spray víz nélkül használható, így ideális útközben is.

 

Neves intézetekkel együttműködve, az LR megerősítette antibakteriális és vírusellenes hatását az új LR HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY-nek. Az eredmény szerint: habár ez egy ápoló és higiéniai termék, mégis kiemelkedően jó eredményeket produkál - a kézvédő spray nem csak selymes, puha bőrt biztosít, de a baktériumok és vírusok akár 99,9%-át is képes eltávolítani a bőrfelületről.

 

2. Hogyan alkalmazzam a HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY-t?

Permetezd a terméket a tenyeredre, hogy mindkét kezedet befedje!

Ezután dörzsöld be a terméket a kézfejedbe és az ujjaid közé is!

 

3. Egy nap hányszor használhatom a HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY-t?

A spray-t naponta annyiszor használhatod, amennyiszer csak akarod. Még a gyakori és hosszú távú használat is megengedett, hiszen nem szárítja a bőrt. Naponta többször, alaposan tisztítsd meg a kezeid, hogy védd magad a kórokozók ellen!

 

4. Mik a HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY összetevői?

A termék kipróbált és jól bevált összetevők kombinációja: alkohol, glicerin és víz. Alkohol (az alkohol tartalom kb. 75%) – Gyorsan megszabadítja a bőrt a baktériumoktól – Teljes körű védelmet nyújt – Glicerinnel kombinálva az alkohol hosszabb ideig hat Glicerin – Hidratálja és kényezteti a bőrt – Védőréteget képez a bőrön, amelynek eredményeként selymes és puha lesz a kéz - anélkül, hogy ragacsos érzést hagyna maga után

 

5. Ki használhatja a HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY-t?

Mindenki használhatja a spray-t a napi kézhigiénia rutin gyanánt. A felnőtteknek célszerű segítenie a termék megfelelő alkalmazásában a gyermekeknek. A spray-t mindig szorosan lezárva, biztonságosan és gyermekektől elzárva tartsd!

 

6. Miben különbözik a HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY a MICROSILVER KÉZTISZTÍTÓ GÉL-től?

A HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY alkohol alapú összetétele azt jelenti, hogy különösen gyors hatással bír. Glicerinnel kombinálva az alkohol hosszabb ideig marad a bőrön, de egy idő után eltűnik / elpárolog. A MICROSILVER KÉZTISZTÍTÓ GÉL számára szükség van egy kis időre, amíg kifejti hatását, de aktív védelme hosszabb ideig tart. A spray tehát egy „gyorssegély vészhelyzetben”, a MicroSilver kéztisztító gél pedig egy „hosszútávú védőtárs” - mindkét termék hatása megfelelő (még akkor is, ha önmagában használja a termékeket, mindegyik önmagában is hatékony). Együtt pedig képesek egy erős duót képezni a baktériumok és vírusok elleni küzdelemben, valamint védik a bőrt a tapinthatóan puha és hidratált kezekért.

 

7. Miért fontos a kézhigiénia?

Függetlenül attól, hogy fújod az orrod, mosóba mész, megöleled a háziállatod vagy előkészíted a nyers húst a főzéshez: a kezeket gyakran káros baktériumoknak tesszük ki, amelyek mindenre átragadhatnak érintés során. Amikor kezet fogunk vagy megosztunk valamit mással, szintén átadhatjuk a kórokozókat kézről-kézre. Emellett, a baktériumok és vírusok hosszú ideig életben maradhatnak bizonyos felületeken, és érintkezés során tovább terjedhetnek. Ne feledd: mindannyian - tudatosan, de többnyire tudat alatt - naponta számtalanszor megérintjük arcunkat. Ezért van olyan egyszerű dolga a baktériumoknak, vírusoknak. A száj, az orr vagy a szem nyálkahártyáján keresztül jutnak a testbe, így fertőzést válthatnak ki. A rendszeres kézhigiénia megakadályozhatja a kórokozók terjedését.

 

8. Milyen baktériumok találhatók meg a kezeken?

A legtöbb baktérium és vírus kezünk segítségével jut be a testünkbe. De akár olyan étel útján is, amelyet megérintettünk vagy nem tiszta kézzel készítettünk el. Akárhogyan is, cseppfertőzéssel terjednek a kezeink által.

 

9. Hogyan és mikor kell figyelni a személyes kéz higiéniára?

Általános szabály: mindig! A gyors kézmosás nem hatékony a kórokozók különféle formáival szemben. A megfelelő kézhigiénia azt jelenti, hogy kb. 20 másodpercig - ideértve az ujjaink hegyét, az ujjainkat és mindkét hüvelykujjunkat gondosan dörzsölve szappannal célszerű tisztítani. Fontos a rendszeres kézhigiénia gyakorlása, de bizonyos más tevékenységek is extra figyelmet igényelnek. A mosdóba lépés után természetesen mindig alaposan moss kezet, de ha a vonaton tartottad a kapaszkodót, mozgólépcsőztél, megérintetted az ajtó fogantyúit vagy vásároltál, akkor mindenképpen jó alaposan tisztítsd meg kezeid! Általános szabály, hogy hazaérkezéskor, ételek készítése és étkezés előtt sose feledkezz meg a kézhigiéniáról! Ha tartod a rendszeres és alapos kézhigiéniát, megvéded magad és másokat a káros baktériumoktól, vírusoktól. Csökkentheted annak a kockázatát, hogy a kórokozók a családtagok, a barátok vagy a kollégák számára kézfogás, étel vagy száj, orr, szem megérintése útján terjedjenek.

 

A járványok idején ez különösen fontos!

 

 


< Vissza egyet