Sikertörténet Török és Társai Kft.

torok@..KATTINTS
Tömítésgyár

Egy tömítés miatt nem állhat meg az élet.

0 termék - 0 Ft

Kategóriák

Oszd meg!


Sikertörténet

Török László és fia, Péter az otthon kialakított kis üzemben korábbi munkájuk mellett kezdtek el tömítéseket gyártani. A magánvállalkozásból 1997-ben lett kft., melyben a család minden tagja megtalálja a testhezálló feladatot.

Sikertörténet Török és Társai Kft.

Az ügyvezetői teendőket Török László látja el, a marketinggel fia foglalkozik, míg a gazdasági és személyi ügyek a feleség, Török Lászlóné hatáskörébe tartoznak.

 

A kft. a kelet-magyarországi régióban egyedülállóan sokrétű, közel 1000 féle terméket gyárt. A cég életében hatalmas mérfőldkőnek számít a 2008. szeptember 1-jén a QUALIMED-II Kft. segítségével megszerzett MSZ EN ISO 9001:2008-as szabvány. Mivel a cég korábban nem rendelkezett hasonló minősítéssel, több nagy megrendeléstől is elestek.

 

Tizenhat év kellet ahhoz, hogy a cégünk elérkezzen ehhez a mérföldkőhöz. Kezdetben a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány segítségével, majd Széchenyi-kártya igénylésével sikerült fejlesztéseket véghezvinni. A minősítés megszerzésével egy teljesen átfogó rendszert sikerült kialakítani, és egy új utat nyitni Magyarország piacán-mondja büszkén Török Péter.

 

A Török és Társa Kft. és a Kamara kapcsolata évek óta töretlen. Ezúton is gratulálunk elért eredményükhöz.


 

 


Oszd meg!


Kapcsolódó cikkek

Egy tömítés miatt nem állhat meg az élet

Egy tömítés miatt nem állhat meg az élet

Egy 2000-ben megjelent újságcikk címe mára szlogenné vált, hiszen ez fémjelzi a Török és Társai Tömítésgyártó és Szolgáltató Kft. tevékenységét. Török Lászlóval és fiával Török Péterrel az üzemben beszélgettünk a vállalkozás elmúlt 15 évéről, a fejlődésről, a profilbővítésről.

Tovább