A Török és Társai Kft. 2021-től az LR Health & Beauty System németországi székhelyű 1985-ben alapított, működő, és 29 országban jelen lévő vállalat új egészség megőrző, szépségápolás, bőrápolás személyre szabott egészségmegőrző csomagok

tomites@..KATTINTS
Tömítésgyár

Egy tömítés miatt nem állhat meg az élet.

0 termék - 0 Ft

Kategóriák

Oszd meg!


Miért pont az LR ?

 

 

 

 

 

Bővebben az Lr-ről

 

LR Health & Beauty Systems GmbH által előállított egészségmegőrző, szépségápolás, testápolás termékeit mutatjuk be, illetve meg is vásárolhatóak.

Egészségmegőrző, szépségápolás, bőrápolás személyre szabott csomagjaival, videós termékismertetőkkel, telefonos, e-mailos, vagy személyes találkozásokkal segítjük, leendő és meglévő partnereinket.

 

Legyen BIZTONSÁGBAN ! Segítünk hogyan válhat egészségesebbé, élete jobbá tételéhez vezető úton!

Egyedi személyre szabott  egészségmegőrző, javító csomagokkal.

 

2020-ban létrejött nagyon komoly változások miatt döntöttünk úgy, hogy segítséget szeretnénk nyújtani azoknak az embertársainknak, akik elvesztették állásaikat, illetve ezzel együtt egészségügyileg mélypontra kerültek. Hidakat építsünk és ne falakat!

 

Videós termékismertetőkkel, telefonos, e-mailos, vagy személyes találkozásokkal  segítjük, leendő partnereinket.

 

Termékek <

 

 

Figyelem! Nem gyógyszer, hanem kedvező élettani hatással rendelkező táplálékkiegészítő készítmények magas minőséggel, amely egyénenként eltérő lehet.

 

 

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken teheti meg:

Török Diána gyógytornász, egészségmentor: minosegielet.lr @ gmail.com

Telefon: +36 20 383 1438

 

 

Krisztina és Péter egészségmentor: vitalitas.lr @ gmail.com

 

"Mi az LR-nél már több mint 35éve hiszünk a többen. Meggyőződésünk, hogy minden partnerrel, minden vásárlóval és minden dolgozóval együtt, többet érhetünk el. De manapság mit jelent számunkra a több? Mindig csak azt, magasabbra? Távolabbra? Gyorsabban? Vagy a több jelentheti azt is, hogy több rugalmasság? Több család? Több biztonság? Több függetlenség? Szépség? Közösség? Szabadság és lehetőség? A több mindezt jelenti. Minden amiről álmodsz és amiben hiszel, lehet a több."

 

Schopenhauer szerint “az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi”. Igazán akkor jön rá az ember mit is birtokol, amikor hirtelen elveszíti azt. Így vagyunk az egèszsèggel is: amíg van és jól működünk, nem igazán foglalkozunk vele, termèszetesnek vesszük jelenlétét, majd ahogy halad az idő előrefelè, kezdi benyújtani a számlát előbb kisebb nyavajákkal, majd, ha továbbra sem foglalkozunk vele, egyre nagyobbal és akár visszafordíthatatlan betegségekkel jelzi, hogy bizony figyelni kell rá is. A Facebook csoport is és ez a honlap bővítése is azért kelt életre, hogy megismertessük a német LR Health&Beauty Systems által nyújtott lehetősègeket az egèszség, testápolás és szépség terén.

 

Miért éppen az LR-t választottuk?

 

*Nálunk és családunkban az eddigi kipróbált és használt termékeket messze túlszárnyalta hatékonyságával úgy, hogy meg is tudjuk fizetni.

* Az LR a legszigorúbb minőségbiztosítàsi intézettel, a Fresenius Intézettel vizsgáltatja be termékeit

* Az aloe vera tartalmat és minősèget rendszeresen ellenőrzi a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (IASC)

* Dermatest Intézet, a világ egyik vezető független dermatológiai kutatóintézete biztosítja a szigorú ellenőrzést az LR aloe via termékeinèl, illetve a kozmetikumainál és parfümjeinél.

*NINCSENEK állatkísérletek

Mindenki egészséges, boldog életre vágyik. Mostmár nem lehet hivatkozni az idő és pénzhiányra, hiszen tudunk adni megoldást annak kezébe, aki kéri.

A Facebook csoportban szeretnénk megosztani az LR által kínált lehetőségeket és megoldásokat.

Célunk, hogy ne csak a családjaink kaphassák a legjobbat, hanem bárki, aki kéri. Fontos, hogy a lehető legkevesebbet legyünk betegek, és ha mégis, akkor a leggyorsabban és legtermészetesebb megoldással oldjuk meg.

 

Bárkit meghívhatsz a csoportba, akiről úgy gondolod hasznosak számára az itt megosztott információ vagy szüksège lehet az LR termékeire. Bármikor kiléphetsz a csoportból, nem jár semmiféle kötelezettséggel. Ha meggondolnád magad, várunk vissza szeretettel.

Örülünk, ha segíthetünk és ha kérdésed lenne akár a termèkekkel, akár az üzleti rèszével kapcsolatban, hogy minél jelentősebb kedvezmènnyel tudj családodnak vásárolni, keress bátran.

 

 

 Csoport <

 

 

 

AHLEN, Németország -  Európa legmodernebb aloe vera-termelő létesítménye 2018. február 9-én nyílt meg Ahlenban. Az LR Health & Beauty több mint 15 éve fejleszti és gyártja az Aloe Vera termékeket. Körülbelül 12 000 tonna aloe vera levél éves feldolgozásával a nemzetközi hálózati marketing vállalat az egyik legnagyobb aloe vera termék gyártója világszerte. Alig egy év alatt elkészült a társaság ahlen-i székhelyén található épület, ahol a jövőben az LR Aloe Vera ivó géleket gyártják. A telephely beruházási volumene körülbelül tízmillió euró.

 

A megnyitó mérföldkő az LR történelmében. Az aloe vera ivó gélek évek óta a portfoliónk bestsellerei közé tartoznak. Az új gyártóüzem nemcsak a „Made in Germany” termékek iránti igényünket erősíti. Az innovatív csúcstechnológiás gépparkkal és a legújabb technológiákkal új szabványokat is meghatározunk a gyártásban Európa-szerte ”- mondta dr. Thomas Stoffmehl, az LR Health & Beauty vezérigazgatója. A társaság 4,5 millió eurót fektetett csak a műszaki berendezésekbe. A produkció szíve egy 6,50 méteres keverő, amely összekeveri az Aloe Vera ivó géleket. Ez a tíz másik gép egyike, amelyeket egyedileg gyártottak LR számára. 20 műszakonként.

A gyártás mellett a tárolás és a szállítás összesen 4000 négyzetméteren található. Az épület fénypontja egy 40 méter hosszú folyosó, amely párhuzamosan fut a gyártási helyiségekkel. Ez az egyik oldalon üvegezett, így a látogatók élőben követhetik az egyes gyártási lépéseket - a keveréstől a töltésig és a csomagolásig. A látogatói program részeként az LR értékesítési partnerei kizárólag az úgynevezett Skywalk felől látogathatják el az új termelési létesítményeket. Itt megtudhat mindent, amit tudnia kell a sokoldalú aloe veráról és a növény feldolgozásáról.

 

LR Egészség és szépség

 

A kiváló alapanyagok és a kíméletes feldolgozás garantálják termékek legmagasabb minőségi színvonalát. Rendszeres üzemen belüli és kívüli ellenőrzésekkel gondoskodnak arról, hogy az LR valamennyi terméke megfeleljen a német minőségi követelményeknek, és hogy a termékek ezt a minőségi szintet tartani is tudják.

Kutatók és tudósok hozzáértő csapata támogatja az LR-t az alapanyagok kutatásában, a professzionális elemzésekben, és a tudományos tanulmányok készítésében.

Mindenre kiterjedő minőség-ellenőrzésüknek köszönhetően termékeik kiválósága és megbízhatósága igen nagy hírnévnek örvend.

Számos LR termék többször is elismerésben, díjazásban részesült, pl. a FRESENIUS INTÉZET vagy a Dermatest által.

 

Az elismerések a FRESENIUS INTÉZETTŐL származtak. Több mint 50 aloe vera termék kapta meg a híres IASC-pecsétet.

 

SGS FRESENIUS INTÉZET

Bármely termék, mely megkapja a FRESENIUS INTÉZET minőséget igazoló pecsétjét, egy kiterjedt vizsgálaton esett keresztül. A vizsgálat a termék alapanyagainak és egyéb összetevőinek ellenőrzésével kezdődik, majd a beszállító ellenőrzésével és a késztermék kiszállítás előtti vizsgálatával fejeződik be.

 

A termékeket a minőséget igazoló pecsét odaítélése után is rendszeresen ellenőrzik. A vizsgálat célja annak megállapítása, hogy a későbbi termék ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik-e, mint az eredetileg bevizsgált termék.


Az SGS FRESENIUS INTÉZET által minősített termékek: a Colostrum és az Aloe Vera Ivó Gélek.

 

Dermatest

A DERMATEST® minőséget igazoló pecsétje az ellenőrző módszerek következetességének garanciáját jelenti, mely biztonságot jelent a fogyasztóknak és a gyártónak egyaránt.

 

Az illatok tartósságát vizsgáló tanulmány

Az LR a Dermatest-tel közösen kidolgozott egy eljárást a parfümillatok tartósságának vizsgálatára. A ”Klinikai-bőrgyógyászati alkalmazási teszt az illatok tartósságának megállapítására” elnevezésű tanulmány az LR illatainak kiváló tartósságát igazolja. Ennek a tanulmánynak köszönhető, hogy az LR 2009-ben jelentős sikerrel indította újra illatait.

 

IASC (International Aloe Science Council)

Az IASC az aloe vera ipar világszerte ismert érdekszövetsége, amely az aloe vera felhasználását segíti elő. Az LR 50, minőséget igazoló pecsétjével jelenleg a világ legtöbb IASC kitüntetéssel rendelkező vállalata (2011-es állapot szerint). Ez a páratlan siker többek között az Aloe Vera Ivó Gél termékünknél használt rendkívül kíméletes hideggyártási eljárásnak köszönhető.

 

 

 

 

 


Oszd meg!