Rólunk

tomites@..KATTINTS
Kategóriák

Oszd meg!


Rólunk

 

 

 

 

TÖRÖK ÉS TÁRSAI - TÖMÍTÉSGYÁRTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT

márkanéven ismert Tömítésgyár

 

Egyik legnagyobb hazai tömítésgyártónak számító száz százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás, amely tömítésgyártó profilját hőre lágyuló, fröccsöntéssel készült, műanyag termékekkel bővítette.

 

Több ezer féle terméket gyárt, illetve forgalmaz.

 

Tömítésgyártással 1993-ban magánvállalkozóként kezdett foglalkozni Török László, aki 1996-ban családjával megalakította a Török és Társai Tömítésgyártó és Szolgáltató KFT-t. 

2011. November 8-tól az ügyvezetői pozíciót Török Péter tölti be. 

A család tagjai egy emberként viselik szívükön a cég sorsát, biztos hátteret nyújtva ezzel a minőségi termelésnek és szolgáltatásnak. A KFT. családias légköre a foglalkoztatottak körén is megmutatkozik: egyes munkatársak évek óta állandó, megbízható tagjai a vállalkozásnak, akik pedig az utóbbi években - a fejlődés és bővülés következtében- kerültek cégünkhöz, elégedett munkavállalóként vesznek részt a termelésben. 

A Török KFT-nek 15 fő alkalmazottja, és 10 fő bedolgozója van. 

Műanyagipari termékek gyártója és forgalmazójaként cégünk kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelmi előírásokra, és a minőség jegyében történő minél nagyobb mértékű újrahasznosításra. 

A Török Tömítések által gyártott tömítések minden hőmérsékleten és nyomáson garantálják a tartós tömítettséget. 
Termékeink alkalmasak a víz-, gáz-, gőz-, és olaj közegek minden szempontból megfelelő és tartós tömítésére. Vállaljuk speciális anyagokhoz szükséges tömítések gyártását is. 

Cégünk nem csak a profitot és a piaci érdekeket tartja szem előtt, hanem nagy hangsúlyt fektet versenyképes, a vevő szempontjából mind megfelelőbb árak kialakítására, és az igények teljes körű kielégítésére a megrendelő elvárásai szerint, hosszútávon is. 

Az Ön terméke, szolgáltatása számunkra érték. Úgy dolgozunk, hogy munkánk növelje ezt az értéket. Fontos nekünk, hogy amit készítünk ne csak szép legyen, hanem valóban segítse az Ön cégének fejlődését. 

Figyelünk arra, hogy az általunk gyártott termékeken minőségi munka legyen. Ezt csak úgy tudjuk elérni, hogy csapatban dolgozunk, ahol minden ember elkötelezett híve az alkotó munkának. 

 

Minőségpolitika

 

A Török és Társai Kft. vezetése kiemelt fontosságúnak tartja a cég versenyképességének erősítését. A mindennapi munkavégzés során állandó célként lebeg előttük egy hatékony marketingmunkával támogatott a piaci változásokat állandóan követő gazdaságosan működő tevékenység megvalósítása.

 

Tudatában vagyunk annak, hogy a mind magasabb igényeknek csak egy folyamatosan fejlődő cég képes megfelelni.

A vezetés elsődleges szempontnak tartja, hogy vevőink mindenkor elégedettek legyenek az általunk végzett műanyag termékek fröccsöntése; tömítőgyűrűk gyártása és végtermék ellenőrzése MSZ 1601 szerinti gázokra tevékenységek minőségével, ezért alapelveink között a vevőközpontúság kiemelt hangsúlyt kap.

A jövőbeni biztos, hatékony működésünk érdekében szükségünk van egy minden munkatársunk által követhető irányra. Ebből a célból a cég az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint működő minőségirányítási rendszert vezetett be.

 

A Kft. vezetése tevékenységünk minőségét, annak folyamatos fejlesztését elsőrendű feladatának tekinti.

 

 

Alapelveink:

-  A feladatok ellátásához folyamatosan biztosítjuk a szükséges személyi és technikai feltételeket.

-  A cég jó hírnevét, a szervezett munkavégzést a tapasztalt dolgozói gárda mindenkor biztosítja.

-  Minden dolgozónk a minőségcentrikus munkavégzés elkötelezettje.

-  Törekszünk a tevékenységünkhöz kapcsolódó jogszabályok, szabványok mindenkori betartására, szem előtt tartására.

-  Szállítóinkkal, alvállalkozóinkkal kölcsönösen előnyös kapcsolatra törekszünk, céljaink megvalósítása érdekében elvárjuk, hogy ők is azonosuljanak törekvéseinkkel.

-  A vállalt határidőt mindenkor betartjuk, megbízható és felelősségteljes munkavégzéssel.

-  A vezetőség a Kft. minőségirányítási rendszerének működése során alkalmazza a   folyamatszemléletű megközelítést és kockázatalapú gondolkodásmódot.

-  Olyan vezetési irányítási rendszert működtetünk, amelynek alapeleme a folyamatainkkal   összefüggő kockázatok és lehetőségek kielégítő kezelése a Kft. környezetét és az érdekelt felek elvárásait, követelményeit figyelembe véve.

-  A Kft. minőségirányítási rendszerét, működési folyamatait folyamatosan fejlesztjük, a kockázatok ismeretében minőségcélokat tűzünk ki, amelyeket folyamatosan átvizsgálunk teljesítés szempontjából.

 

 

A minőségpolitikában foglaltak megvalósítása minden dolgozóra vonatkozóan kötelező érvényességű.

 

 

Hajdúszoboszló, 2018.01.15. 

 

 

                                                            

    Ügyvezető

 

 

 

 

 

 

 

 


Oszd meg!