Mai naptól támogatói lettünk a BME Motorsport Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatóinak

tomites@..KATTINTS
Kategóriák

Oszd meg!


Mai naptól támogatói lettünk a BME Motorsport Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatóinak 2021.

A BME Motorsport csapata 2018 októberében alakult azzal a céllal, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem falai között lehetőséget biztosítson a hallgatóknak különleges formában tanulni és fejlődni a kötelező egyetemi teendők mellett. Csapatunk egy belsőégésű motorral felszerelt formula típusú versenyautót fejleszt, amellyel a nemzetközi Formula Student versenysorozatban mérjük össze tudásunkat a világ többi egyetemének csapataival.

Honlap: Klikk erre a szövegre <<

Támogatók lettünk BME Motorsport


A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem falai között működő BME Motorsport 2018 októberében alapult meg azzal a céllal, hogy a felsőoktatási tanulmányok mellett tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítson mind az alap- és mind a mesterszakos hallgatók számára.

A BME Motorsport a nemzetközi Formula Student versenysorozatban képviseli hazánkat, a belsőégésű (CV) kategóriában. A kizárólag egyetemi hallgatókból álló csapatot kezdetben csupán 8 fő alkotta, amely az elmúlt két évben 50 fős alakulattá bővült. Tagjaink jelentős része mérnöki tanulmányokat folytat - így csapatunkat zömében leendő gépészmérnökök, járműmérnökök és mechatronikai mérnökök alkotják, emellett gazdasági szakokról is vannak hallgatóink.

 

A Török és Társai Tömítésgyártó és Szolgáltató Kft tömítőanyagokkal, tömítésekkel támogatja ezt a nagyszerű vállalkozást.

Köszönjük, hogy részesei lehetünk életüknek..

 

BME Motorsport elérhetősége: KLIKK ERRE A SZÖVEGRE <<

 

Oszd meg!


Kapcsolódó cikkek