Ipari Yaskawa robot érkezett Japánból

tomites@..KATTINTS
Kategóriák

Oszd meg!


Yaskawa robot érkezés Japánból, telepítés 2022.

Megérkezett Japánból a Jaskawa márkanéven ismert autóipari tömítés gyártó robot!

Ipari Yaskawa robot érkezett Japánból

Minőség, megbízhatóság, gyorsaság, pontosság érdekében a Tömítésgyár, újabb technológiai beruházást valósított meg önerőből.

 

Az új technológiának beszerzésével, üzembe állításával a Török és Társai Kft. a hazai és külföldi piacokon való megjelenésének, versenyképességének meghatározó szereplőjévé vált.

 

Az ipari robot beszerzésének fő célja, Partnereink magasabb szintű kiszolgálása, Munkatársaink segítése a munkafolyamatokban.

 

Rövid bemutató videó a telepítésről:

 


Köszönjük a tulajdonosok nevében Partnereinknek az irányunkba tanúsított hűséget, Kollégáinknak, bedolgozó Munkatársaknak a kitartó munkát, hogy megvalósulhatott ez a magas színtű beruházás.

Oszd meg!


Kapcsolódó cikkek

Támogatók lettünk BME Motorsport

Mai naptól támogatói lettünk a BME Motorsport Budapesti Műszaki és...

A BME Motorsport csapata 2018 októberében alakult azzal a céllal, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem falai között lehetőséget biztosítson a hallgatóknak különleges formában tanulni és fejlődni a kötelező egyetemi teendők mellett. Csapatunk egy belsőégésű motorral felszerelt formula típusú versenyautót fejleszt, amellyel a nemzetközi Formula Student versenysorozatban mérjük össze tudásunkat a világ többi egyetemének csapataival. Honlap: Klikk erre a szövegre <<

Tovább