Vízipisztoly csata, frizbi, vízi pénztárca fotógaléria, akciós strandkellékeink bemutatása a Tömítésgyárban

torok@..KATTINTS
Tömítésgyár

Egy tömítés miatt nem állhat meg az élet.

0 termék - 0 Ft

Kategóriák

Oszd meg!


Mindenki örömére, kicsiknek és nagyoknak strandkellékek...

2019-es Zámolyi Gyereknap margójára Nagyné Méhes Mónika szervezőtől

Egy fantasztikus és családias gyereknapot sikerült létrehozni szombaton, ahol a kavics festésen, íjászaton és plüss póni lovagláson át a vízipisztoly csatáig mindenre volt lehetőség.

 

Boldog gyereknapot 2019!

Részlet a Gyereknapról:

….Napközben 2 zsáknyi vízipisztolyt osztogattunk ki a Török és Társa Tömítésgyár Kft, Török Péter tulajdonos jóvoltából. Baráti viszonyunk feljogosít arra, hogy bevalljam, az eddigi gyereknapok legjobbja kerekedett ki abból, hogy vízipisztoly csatázhattak a gyerekek. Sőt, a felnőttek is kedvet kaptak és ádáz csatát vívtak egymással és a buborékokkal. A vízipisztolyok mellett egy zsák frízbit is szétosztottunk, ezáltal kedélyes nyári hangulat alakult ki, amihez a napsütés és a levegőben szálló szappanbuborékok is nagyban hozzájárultak. Köszönjük szépen, hogy idén is támogattatok mindent! 

 

https://www.facebook.com

 

A buborékfújó gép egy kis befektetéssel került az SZMK tulajdonába, de úgy láttuk, hogy megérte, mert sok vidám pillanatot okozott……

 

Bővebben itt olvashat <

 

Ezekért a pillanatokért érdemes vízipisztolyokat gyártani..

 

Vízipisztoly csata ZámolyonVízipisztoly csata ZámolyonVízipisztoly csata ZámolyonVízipisztoly csata ZámolyonVízipisztoly csata ZámolyonVízipisztoly csata ZámolyonVízipisztoly csata ZámolyonVízipisztoly csata ZámolyonVízipisztoly csata ZámolyonVízipisztoly csata ZámolyonVízipisztoly csata ZámolyonVízipisztoly csata Zámolyon


 

Jövőre is szeretnénk legalább ilyen színvonalas programot megvalósítani, ehhez szükségünk van a falu, a szülők és a vállalkozók támogatásra, mert együtt nagy dolgokra vagyunk képesek a gyerekek érdekében. :) Ennél alább nem adjuk, jövőre veletek, ugyanitt. ;)

Album: https://www.facebook.com/media/set/…

Köszönjük a fotókat a Devent Photos – nak! <

Oszd meg!


Kapcsolódó cikkek

Sikertörténet Török és Társai Kft.

Sikertörténet

Török László és fia, Péter az otthon kialakított kis üzemben korábbi munkájuk mellett kezdtek el tömítéseket gyártani. A magánvállalkozásból 1997-ben lett kft., melyben a család minden tagja megtalálja a testhezálló feladatot.

Tovább
Egy tömítés miatt nem állhat meg az élet

Egy tömítés miatt nem állhat meg az élet

Egy 2000-ben megjelent újságcikk címe mára szlogenné vált, hiszen ez fémjelzi a Török és Társai Tömítésgyártó és Szolgáltató Kft. tevékenységét. Török Lászlóval és fiával Török Péterrel az üzemben beszélgettünk a vállalkozás elmúlt 15 évéről, a fejlődésről, a profilbővítésről.

Tovább