A nyolcvanas, kilencvenes évek között divatba jött, klasszikus vízipisztolyok gyártó jogát megvásároltuk.

tomites@..KATTINTS
Kategóriák

Oszd meg!


Vízipisztoly gyártó gépsor vásárlás öt féle típusban 2019.

 A vízipisztoly egy örök klasszikus, ami mindig meg fogja találni a maga közönségét, legyen az kicsi, nagy, fiatal, idős a vízipisztoly nem megy ki a divatból...

Vízipisztoly gyártósor vásárlás

Vízipisztoly I. (vásárláshoz klikk ide)

Vízipisztoy II. (vásárláshoz klikk ide)

Vízipisztoly III. (vásárláshoz klikk ide)

Vízipisztoly IV. (vásárláshoz klikk ide)

Új generációs, dupla csöves vízipisztoly hamarosan!

 

  Gyermekkorom legnagyszerűbb nyári strandjátéka ezek a vízipisztolyok voltak. Gyermekként sosem hittem volna, hogy valamikor közöm lesz a gyártásához, :) illetve saját tulajdonként kezelhetem olyan felelősséggel, mint Koch Úr tette 30 éven keresztül. Két éves tiszteletteljes alkut követően fölvállaltuk ezt a felelősséget. 

 

A gyártósor hét éven keresztül hatalmas űrt hagyva maguk után szunnyadtak a feltaláló raktárában arra várva, hogy egy utód újra gőzerővel gyárthassa gyermekek örömére a mai napig Magyarországon elsőnek számító, legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb vízipisztolyokat. Büszkék vagyunk hogy tovább vihetjük ezeket a nagyszerű játékokat. 

 

  Nem kis feladatnak néztünk elébe a gyártás beindításakor. Az öntőformák nagyon precízen vannak megmunkálva, nagy teljesítményűek, sok félék. Főleg a belső alkatrészeket illetően, ugyanis több darabból, mint a LEGO pattannak egymásba.

Egy darab sem hiányozhat, mert akkor a pisztolyok nem működnének. Az alkatrészek ravasz, fúvóka, beöntőnyílás kupak, szívórész, rugó, gumicső, dugattyú, pumpatest, szelepek, pisztolytest.

 

Bedolgozó munkatársainknak is komoly szervezettséget igényelt a vízipisztolyok összeszerelése. Fázisokra bontották az összeszerelési műveleteket. Összeszerelést követően a gyártósoron a pisztolytestek erre a célra kialakított hegesztő berendezéseken kerültek összeforrasztásra. Nem ereszthet egyetlen vízipisztoly sem. Elődünk technológiai utasításait követve végezzük a gyártást.

 

Három hónapba került teljes értékű vízipisztolyokat előállítani, a munkafolyamatokat elsajátítani. Idő közben vonalkódozni,  TÜV tanúsítványt megszerezni, ugyanis gyermekjátéknak minősülő termék így kerülhet kereskedelmi forgalomba.

 

 

Az általunk gyártott vízipisztolyok egyedülálló terméknek minősül Magyarországon. Biztonságosak, tartósak, élményt adóak. Nagykereskedők örömmel fogadták a vízipisztolyok újra megjelenését, mert az egyetlen valaha működő termék volt a piacon más külföldi gyártókkal ellentétben.

 

A minőség biztonság, nyugalom!

Válassza a minőséget!

 


 

   Ennek a terméknek köszönhetően a Török és Társai Kft. stabil alapokat teremtett a vállalatnak és minden dolgozójának.

Köszönjük a feltalálónak, és jó egészséget kívánunk nyugdíjas éveihez!

 

2019.01.11.

Török Péter

ügyvezető

Oszd meg!


Kapcsolódó cikkek

Excenter présgép 16 t eladó

Eladó 16 t excenter présgép

16 tonnás, 2010.02.18 üzembe helyezésű excenter présgép alátétek gyártására használt, kiváló, működő állapotban eladó!     Időközben a bronzpersely fel lett újítva, illetve a kilincs pneumatikus vezérlésű lett. Technológia váltás miatt kerül eladásra. Állítható medve távolság 0-55 Percenkénti ütésszám 120 Szerszám magassága medve alsó helyzetben 220 Medve állíthatósága 45 Torokmélység 160 Asztal hossza 300 Asztal szélessége 450 Asztal rés hosszirányban 160 metszőkör átmérő 140 Medve hossza 180 Medve szélessége 200 Furatmélység átmérő 40 Furatmélység mélység 60 Pillérek közti távolság 220 Befogólap vastagság 40 Maximális döntési szög 35...

Tovább