Húsvétkor locsolkodtunk karanténban lévő nagyikat megfelelő védőeszközök használata mellett 6 méter hatótávolságú, hígított patikai fertőtlenítőszerrel töltött vízipisztollyal.

tomites@..KATTINTS
Tömítésgyár

Egy tömítés miatt nem állhat meg az élet.

0 termék - 0 Ft

Kategóriák

Oszd meg!


Húsvéti locsolkodás karanténban 2020.04.13 Megoldottuk

 

Húsvétkor locsolkodtunk  karanténban lévő nagyikat megfelelő védőeszközök használata mellett  6 méter hatótávolságú, hígított patikai fertőtlenítőszerrel töltött vízipisztollyal. 

 

Húsvéti locsolkodás vízipisztollyal

 

 

Ezt is megéltük, az adott helyzetből a legkiválóbbat hoztuk ki. :)

 


 

Marketing Professzorok segítségével készítettünk egy kis filmet hogyan locsold meg a Nagyit, hogy ne fertőzd meg? Mutatjuk!

 

 

 

Oszd meg!


Kapcsolódó cikkek

Támogatók lettünk BME Motorsport

Ma naptól támogatói lettünk a BME Motorsport Budapesti Műszaki és...

A BME Motorsport csapata 2018 októberében alakult azzal a céllal, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem falai között lehetőséget biztosítson a hallgatóknak különleges formában tanulni és fejlődni a kötelező egyetemi teendők mellett. Csapatunk egy belsőégésű motorral felszerelt formula típusú versenyautót fejleszt, amellyel a nemzetközi Formula Student versenysorozatban mérjük össze tudásunkat a világ többi egyetemének csapataival. Honlap: Klikk erre a szövegre <<

Tovább
Vírusvédelem, megelőzés német minőségű LR termékek

Egészségmegőrzés, vitalitás, szépségápolás, bőrápolás, vírus elleni...

A Török és Társai Kft. 2021-től az LR németországi székhelyű 35 éve működő, és 29 országban jelen lévő vállalat új egészség megőrző, szépségápolás, bőrápolás személyre szabott csomagjaival fogja a jövőben támogatni kedves vásárlóit.  Videós termék ismertetőkkel, telefonos, e-mailos, vagy személyes találkozásokkal fogjuk segíteni leendő partnereinket. Termékek, ismertetők <  

Tovább