Fröccsöntőgépre installálható termék eltávolító, termék kiszedő robot érkezett a Tömítésgyárba!

tomites@..KATTINTS
Tömítésgyár

   Egy tömítés miatt nem állhat meg az élet! Termék bemutatók     YouTube « klikk  Tel.: +36702981356

0 termék - 0 Ft

Kategóriák

Oszd meg!


Új intelligens termékeltávolító robot érkezett 2020.08.27

 

Termék eltávolításhoz a gyártógép szerszámteréből, illetve kapacitás nővelés érdekében a gyár új termék kiszedő robotot vásárolt.

 

Új intelligens termékeltávolító robot érkezett a Tömítésgyárba!

 

 


Termékeink iránti nagy érdeklődésre való tekintettel, illetve kapacitás bővítés, minőség, megbízhatóság érdekében a Török és Társai KFT újabb fröccsöntőgépre installálható mai kornak megfelelő inteligens szervó meghajtású robotot vásárolt.

 

Az új “segéddel” a napi 24 órás termelés elengethetettlen. Energia megtakarítás, gyorsaság, zajmentes környezet, pontos munkavégzés. Köszönjük ipari gép beszállítónknak a szállítást.

 

Oszd meg!


Kapcsolódó cikkek

Támogatók lettünk BME Motorsport

Mai naptól támogatói lettünk a BME Motorsport Budapesti Műszaki és...

A BME Motorsport csapata 2018 októberében alakult azzal a céllal, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem falai között lehetőséget biztosítson a hallgatóknak különleges formában tanulni és fejlődni a kötelező egyetemi teendők mellett. Csapatunk egy belsőégésű motorral felszerelt formula típusú versenyautót fejleszt, amellyel a nemzetközi Formula Student versenysorozatban mérjük össze tudásunkat a világ többi egyetemének csapataival. Honlap: Klikk erre a szövegre <<

Tovább