Kezdetek 1994. Török és Társai Kft.

tomites@..KATTINTS
Kategóriák

Oszd meg!


Kezdetek 1994.

Mikrohitel: legfeljebb ötszázezer adható

A pályázatok útján kihelyezhető hitelkeret negyedévente tízmillió forint

Részlet Hajdú-Bihari Napló 1994-ben megjelent cikkéből:

 

 

 

Oda kell figyelni. A tömítéseknél elengedhetetlen a precíz megmunkálás. Fotó: Iklódy János

...Püspökladány, Debrecen (HBN)

- Az elmúlt év nyarán indult Mikrohitel Program (MHP) célja a kisvállalkozások támogatása pénzügyi, segítségnyújtással és szaktanácsadással elsősorban azokon a területeken, ahol a kisvállalkozók igényeit a kereskedelmi bankok jelenleg nem tudják kielégíteni. A hitelt igénylőnek nem lehet kifizetetlen tartozása, rendelkeznie kell az üzletvitelhez szükséges valamennyi képesítéssel, illetve a tervezet befektetés legalább tíz százalékát kitevő saját tőkével.

 

Egy hajdúszoboszlói víz-, gázszerelő a tevékenységi köre bővítésére vette igénybe a mikrohitelt. Török László érdeklődésünkre elmondta, hogy tulajdonképpen véletlenszerűen került kapcsolatba az alapítvánnyal. 

 

“Nagyon rendesek voltak velem, az üzleti terv elkészítésében is segítettek. Egy hónap alatt megkaptam a félmillió forintot, melynek felhasználását rendszeresen ellenőrzik. Türelmi időt nem kértem, a gépvásárlására felvett összeget redszeresen törlesztem….”

 


 

Utólag is köszönjük az alapítvány támogatását, hogy azokban az időkben amikor nagyoon nehéz volt hitelhez jutni segítettek.

1994.

Oszd meg!


Kapcsolódó cikkek

Excenter présgép 16 t eladó

Eladó 16 t excenter présgép

16 tonnás, 2010.02.18 üzembe helyezésű excenter présgép alátétek gyártására használt, kiváló, működő állapotban eladó!     Időközben a bronzpersely fel lett újítva, illetve a kilincs pneumatikus vezérlésű lett. Technológia váltás miatt kerül eladásra. Állítható medve távolság 0-55 Percenkénti ütésszám 120 Szerszám magassága medve alsó helyzetben 220 Medve állíthatósága 45 Torokmélység 160 Asztal hossza 300 Asztal szélessége 450 Asztal rés hosszirányban 160 metszőkör átmérő 140 Medve hossza 180 Medve szélessége 200 Furatmélység átmérő 40 Furatmélység mélység 60 Pillérek közti távolság 220 Befogólap vastagság 40 Maximális döntési szög 35...

Tovább