Sikertörténet Török és Társai Kft.

tomites@..KATTINTS
Tömítésgyár

Egy tömítés miatt nem állhat meg az élet.

0 termék - 0 Ft

Kategóriák

Oszd meg!


Sikertörténet 2008.

Török László és fia, Péter az otthon kialakított kis üzemben korábbi munkájuk mellett kezdtek el tömítéseket gyártani. A magánvállalkozásból 1997-ben lett kft., melyben a család minden tagja megtalálja a testhezálló feladatot.

Sikertörténet Török és Társai Kft.

Az ügyvezetői teendőket Török László látja el, a marketinggel fia foglalkozik, míg a gazdasági és személyi ügyek a feleség, Török Lászlóné hatáskörébe tartoznak.

 

A kft. a kelet-magyarországi régióban egyedülállóan sokrétű, közel 1000 féle terméket gyárt. A cég életében hatalmas mérfőldkőnek számít a 2008. szeptember 1-jén a QUALIMED-II Kft. segítségével megszerzett MSZ EN ISO 9001:2008-as szabvány. Mivel a cég korábban nem rendelkezett hasonló minősítéssel, több nagy megrendeléstől is elestek.

 

Tizenhat év kellet ahhoz, hogy a cégünk elérkezzen ehhez a mérföldkőhöz. Kezdetben a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány segítségével, majd Széchenyi-kártya igénylésével sikerült fejlesztéseket véghezvinni. A minősítés megszerzésével egy teljesen átfogó rendszert sikerült kialakítani, és egy új utat nyitni Magyarország piacán-mondja büszkén Török Péter.

 

A Török és Társa Kft. és a Kamara kapcsolata évek óta töretlen. Ezúton is gratulálunk elért eredményükhöz.

  1. Március 30.

 


Oszd meg!


Kapcsolódó cikkek

Támogatók lettünk BME Motorsport

Ma naptól támogatói lettünk a BME Motorsport Budapesti Műszaki és...

A BME Motorsport csapata 2018 októberében alakult azzal a céllal, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem falai között lehetőséget biztosítson a hallgatóknak különleges formában tanulni és fejlődni a kötelező egyetemi teendők mellett. Csapatunk egy belsőégésű motorral felszerelt formula típusú versenyautót fejleszt, amellyel a nemzetközi Formula Student versenysorozatban mérjük össze tudásunkat a világ többi egyetemének csapataival. Honlap: Klikk erre a szövegre <<

Tovább
Vírusvédelem, megelőzés német minőségű LR termékek

Egészségmegőrzés, vitalitás, szépségápolás, bőrápolás, vírus elleni...

A Török és Társai Kft. 2021-től az LR németországi székhelyű 35 éve működő, és 29 országban jelen lévő vállalat új egészség megőrző, szépségápolás, bőrápolás személyre szabott csomagjaival fogja a jövőben támogatni kedves vásárlóit.  Videós termék ismertetőkkel, telefonos, e-mailos, vagy személyes találkozásokkal fogjuk segíteni leendő partnereinket. Termékek, ismertetők <  

Tovább