Gyorskötöző, kábelkötöző, kábelkötegelő kedvező áron, kiváló minőségben egyenest a gyártótól, rendelje meg most, és csatlakozzon a több ezer elégedett vásárlóhoz!

tomites@..KATTINTS
Kategóriák

Oszd meg!Hagyományos gyorskötöző - kábelkötegelő 3,6 mm széles - Tömítésgyár Webáruház

Hagyományos gyorskötöző - kábelkötegelő 3,6 mm széles

965 Ft
Termék típus:
Egyéb
Kiszerelés:
100 db
Tömeg:
140 g
Egységár:
9,7 Ft/db
Megvásárolható:
igen
Státusz:
raktáron

Lenyíló menüben válasszon méretet és színt!Cikkszám:
6992Leírás

kábelkötegelő, vagy gyorskötöző (Ty-Rap vállalatnál Thomas & Betts nevű mérnök fejlesztette ki) egy olyan rögzítő eszköz, amit arra használnak, hogy különböző kábeleket, tárgyakat rögzítsenek vele.

Az elektronikai, villamossági iparban, illetve a háztartásban is, vagy kertészetekben, faiskolákban is alkalmaznak az alacsony előállítási költségek és az egyszerű használata miatt azonban minden területen használják.

A hétköznapi kábelkötegelő műanyagból PA készül, aminek van fogazott szára és feje. A  szárát át kell dugni a fejen úgy, hogy a fogazott rész a fejben található nyelvel  találkozzon, így egy hurk jön létre, aminek a szabad végét tovább húzva a hurokban lévő felületen megszorul.

Az azonos szélességű kábel kötegelőkből többet is össze fűzhetünk, így növelve annak hosszát, ha csak kisebb hosszúságú kábelkötegelővel rendelkezünk.

 

Technikai leírás:

A heveder belső oldalán fogazattal vannak ellátva, amely a csatba kapcsolódnak. Ez biztosítja a jó rögzítést. A gyorskötözők végei enyhén meg vannak hajlítva, hogy a szalag kényelmesen és gyorsan becsatolódjon. 

Fekete és fehér színekben, 100 db-os csomagolásban forgalmazzuk.

Ebben a kategóriában 3,6 mm szélességben kapható.

 

Vásárolható hosszanti méretek:

150mm – 200mm – 250mm – 300mm  

 

Kötözésre, kötegelésre, csomagolásra kiválóan alkalmas!

Lenyíló menüben válasszon méretet és színt!

Megrendelés mezőbe amennyi számot beír, annyiszor 100 db

A fotó illusztráció.

 


< Vissza egyet