Kiváló minőségű Üvegszálas zsinór ragasztó Vitri Glue 1100 °C -ig hőálló kedvező áron, egyenest a gyártótól, rendelje meg most, és csatlakozzon a több ezer elégedett vásárlóhoz.

tomites@..KATTINTS
Kategóriák

Oszd meg!Üvegszálas zsinór Vitri Glue ragasztó 1100 °C -ig hőálló - Tömítésgyár Webshop

Üvegszálas zsinór 17ml Vitri Glue ragasztó 1100 °C

2 159 Ft
Termék típus:
Tömítő zsinór
Méret:
ragasztó 17 ml
Kiszerelés:
1 db
Tömeg:
30 g
Egységár:
2159 Ft/db
Megvásárolható:
igen
Státusz:
raktáron

Üvegszálas zsinór Vitri Glue ragasztó 1100 °C-ig hőálló


Leírás

Tűzfonatolt üvegszálas zsinór ragasztó 1100 °C -ig hőálló  17 ml

 

Alkalmazható:  kályha, kandalló ajtókhoz

 

A ragasztó 1100 °C különböző szervetlen anyagokból áll. Alkalmas szigetelőanyagoknak acélra, üvegre, tűzzománcra vagy hasonló anyagokra történő felvitelére. Az alapfelületnek portól, zsírtól és hasonló szennyezésektől mentesnek kell lennie. A ragasztót lehetőleg vékonyan és egyenletesen kell felvinni. 5 °C és 30 °C közötti hőmérsékleten a száradási idő kb. 2-3 óra, a teljes kikeményedési idő 24 óra. Az anyagot ne tároljuk 0 °C alatti hőmérsékleten. Eredeti felnyítatlan,csomagolásban, szobahőmérsékleten (5°C – 30°C) min. 6 hónapig eltartható. Fagytól és napsugárzástól óvni! Függőlegesen tárolni!


A magas pH-érték miatt a termék acélon nem korrodáló hatású. Alumíniummal érintkezve azonban azon enyhe korróziót okozhat.

 

A termék fagypont alatti hőmérsékleten történő tárolását illetve
szállítását fagyveszély miatt kerülni kell.

 

Jelen Műszaki adatlapban foglalt adatok jelenlegi ismereteinken és tapasztalatunkon alapulnak. A felhasználás és alkalmazás során fellépő lehetséges helyi specifikus körülmények miatt a vásárlót/felhasználót nem mentesítik a saját vizsgálatoktól és kipróbálástól. Az általunk ismertetett adatok nem jelentik meghatározott termékjellemzők szavatolását vagy a terméknek konkrét felhasználási célra történő megfelelőségét. Az itt előforduló leírások előzetes bejelentés nélkül módosíthatók és nem jelentenek szerződésileg megállapodott termékalkalmasságot. Kérdések esetén kérjük kapcsolatba lépni cégünkkel.

 

A megrendelés mezőbe amennyi számot beír, annyiszor 1 db ragasztó

 

 

 


< Vissza egyet